Music, art, events

Ensemble Sense tunnustelee ja aistii maailman värähtelyjä. Se pyörii kohdatakseen aina jotain uutta luodakseen inspiraatiostaan taiteellisia kokonaisuuksia. -
Finnish music and art group is spinning and bustling around to find new inspirations to create artistic events.

perjantai 23. lokakuuta 2015

Boccherini Kirjakaupassa


Töölössä Nervanderinkadulla numerossa 11 sijaitsee kirjakauppa Arkadia International Bookshop. Se on nimensä mukaisesti kansainvälinen kirjakauppa, joka myy eri kielisiä käytettyjä kirjoja. Ei siinä kuitenkaan kaikki, sillä tämä kirjakauppa on myös erittäin aktiivinen tapahtumien järjestäjä. Viikottain siellä järjestetään luentoja, konsertteja, keskustelutilaisuuksia jne. Miljöönä avara kauppa värikkäine kirjahyllyineen on erittäin inspiroiva, usein ihmiset siellä vaikuttavatkin olevan oikein hyvällä tuulella!

Ensemble Sensen Boccherini feat.flamenco -ryhmä sai mahdollisuuden esiintyä aistikkaassa kirjakaupassa (jossa majailee muuten myös eräs boakäärme lasipalatsissaan!) 27.helmikuuta 2014. Konsertissamme esitimme Giacomo Puccinin kolme Minuet'toa (eli menuettoa) ja sykähdyttävän Crisantemin jousikvartetille sekä lopuksi Luigi Boccherinin kitarakvinteton G.448 yhdessä viehkojen tanssijattariemme kanssa.
Pieneen saliin oli pakkautunut täyteen kuulijoita, ystäviämme ja kirjakaupan tapahtumien seuraajia. Tuolit meinasivat loppua, mutta hyvässä hengessä mahduimme lopulta kaikki nauttimaan tilaisuudesta. Tuhannet kiitokset järjestäjille!

Tunnelmointia ennen konserttia: Katariina Saarikoski (vas.), Tuuli Lehti, Viola Räisänen ja Matti Lindholm.
Jenni Kinnunen (vas.), Tuuli Lehti, Viola Räisänen, Petrus Laitinmäki ja Pauli Lamppu



Ohjelma:


Giacomo Puccini (1858-1924): 

Minuet No 1
Minuet No 2
Minuet No 3
Crisantemi

Luigi Boccherini (1743-1805): 
Kitarakvintetto G.448

Esiintyjät:

Viola Räisänen, viulu
Petrus Laitinmäki, viulu
Matti Lindholm, alttoviulu
Katariina Saarikoski, sello
Pauli Lamppu, kitara
Jenni Kinnunen, tanssi
Tuuli Lehti, tanssi


Kuvat: Anna-Maria Lehtoaho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

We will appreciate your comments on our action, events and blog. Also if you have any questions you can send them here or e-mail: ensemblesense@gmail.com

Thank You!